Thursday, September 27, 2012

233. Beach getaway.





I'm cominggggg! :)


232. Good luck captain!





Good luck captain! :)

InsyaAllah, usaha yang diberikan berbaloi dan dapat apa yang diinginkan. :)

Take care. :)


Monday, September 17, 2012

231. I love him.






Happy 52nd birthday to my hero. Semoga Ayah dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberkati oleh Allah di dunia dan akhirat. InsyaAllah. :)

InsyaAllah minggu depan Kaklong balik rumah. Tak sabar nak jumpa Ayah. :)

I love you much my hero!


Saturday, September 15, 2012

230. Bisou Bake Shop.



Lepas habis sahaja Majlis Pelancaran Pelan Pembangunan Pendidikan 2013-2025 kat KLCC, apa lagiiii. Terus menapak di dalam KLCC laaa. Hihihi. Pergi beli tiket movie "Premium Rush" sebab nak tengok BF berlakon. Handsome betul, Mak mesti berkenan. Kihkih. Lepas tu, lepak makan kat Bisou Bake Shop. Weheee. Rasa nak makan semua kek yang ada sebab comel sangat. Padahal nak habiskan sebiji cupcake pun tak larat sebab dah kenyang makan besar tadi. Hehehe.


Atas : Saya, Ezadd. Bawah : Budd, KT

Berbaju kurung semua di situ.

TaeTiSeo.

Seronok boleh spend masa dengan gfs. :)

Kalau ada sesiapa yang gilakan cupcakes, boleh cuba kat Bisou Bake Shop ni. Harga dia berpatutan untuk semua. Yang saya, Budd dan KT punya RM6. Yang Ezadd punya RM12. Mesti terliur kan? Hehehe. Selamat mencuba! :)


Sunday, September 9, 2012

229. First year.



:)




Thursday, September 6, 2012

228. Kronologi raya.



2007

2008

2009

2010

2011

2012


Ohh. I really miss them. :)


Wednesday, September 5, 2012

227. Tahniah ex-roomate.



Tahniah kepada ex-roomate kami, Ilah, sebab dah nak bertukar status Cik kepada Puan pada minggu hadapan, 14 September 2012. Sha, Ira dan Sue tumpang gembira untuk Ilah. Weheee tahniah Doktor Ilah! Akhirnya ada juga antara kita yang nak kahwin. Alhamdulillah. :)

Semoga dipermudahkan segala urusan nanti. InsyaAllah. :)


Zaman sekolah. Muka muda lagi.
Zaman universiti / maktab. Muka sedikit berubah.


Tuesday, September 4, 2012

226. Nasi lemak dan soto ayam.



Entri kali ini sempena rumah terbuka saya masa raya keenam. Plan nak buat masa raya ketiga tapi disebabkan Mak dah kerja, jadi terpaksa tunda ke hari Jumaat. Yang penting saya rasa seronok sebab dapat jumpa kawan-kawan lama masa sekolah, mrsm, matriks. Alhamdulillah masih dipanjangkan persahabatan saya dengan mereka. :D

Cubaan memasak oleh Mak dan saya ialah nasi lemak berlaukkan ayam, kerang, daging, telur, ikan bilis dan soto ayam beserta begedil daging. Side dishes pula buah-buahan, kek, air koktel, keropok lekor khas dari Terengganu. Alhamdulillah semua mencukupi. :)

Ini gambar-gambar masa openhouse tu. Happening sangat!


Ini geng mrsm dan matriks. Comel sangat. :)
















Dan ini geng sekolah rendah dan sekolah menengah. Weheee. :)













Thanks for coming everyone! I'm so glad to see all of you. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin semuaaa. :)))


Saturday, September 1, 2012

225. Drama Adam Dan Hawa.



Weheee. Syoknyaa novel favourite saya dah jadi drama. Tak sabar nak download semua, 80 episod dan pulun tengok. Taknak lah tengok satu per satu episod. Nanti tak sabar nak tunggu episod seterusnya. Memang perangai saya, tak sabar. Kihkih.

video


Kepada sesiapa yang nak download drama ini, silalah tekan di sini. Selamat men-download! Hihihi.

Oh lupaaaa. Hai Adam Mukhriz dan Ain Hawani! :p