Sunday, August 22, 2010

43. Which one is better?

Versi pertama.

Versi kedua.

Yang mana lagi sesuai dengan Cikgu Chapa? Versi garang atau versi penyayang? :D

Sebenarnya, lesson plan pun tak berapa pandai lagi nak buat. Selalu je buat salah. Kesimpulannya, saya perlu berusaha dengan lebih gigih. :)

p/s : Tahun depan sudah mahu mengajar kanak-kanak comel. Please jangan nakal-nakal dalam kelas Cikgu Chapa. :p

TEACHER-TO-BE. :)))

11 comments:

:: aJa :: said...

versi 1 tu muke garang ke kak we?
hehehe...

boo said...

cikgu gelenya sesuaiii :))

Shafawati Ghazali said...

aja : tu versi garang lah. abes garang dah muka kakwe tu. hehe

cikboo : waaaa. xnak2. nak jadik cikgu chantek! hehe

wea aisar said...

kedua-dua versi ak nmpak garang... versi ke 2 tu nampak mcm terpaksa senyum jah..
dlm hati, ase rngan je tgn nak lempang ank murid..
hahahahhaa...

nota kaki: serius buruk mu bt muko gtu...
ahaksss...

papepun,do ur best!!!
ak xpercaya ak tulis ayat d atas ni...
hahahaa..

Shafawati Ghazali said...

aisar : mg ni suka je dengki dgn aku. ish3. :p aku tau aku cute. mg xnak ckp pn xpe. haha

p/s : aku guru berdedikasi, bertoleransi dan berdisiplin yea. :D

Afham said...

Gaya pegang file tu dah betul dah.
Pemakaian dah sopan

Gaya ekspresi muka kena diperbaik lagi. Supaya bila mun maroh ataupun senyum, dua2 tetap membahagiakan anak murid.

p/s: btambah keyakinan utk antar anok ko skoloh mun

Shafawati Ghazali said...

ee : yeahh ee dah lulus gaya aku yg berdedikasi tu. mmg aku tau aku cikgu yg berkaliber. :p

aku xsuka marah2. so most of time, aku byk senyum lah. kawalan kendiri penting. :D

silalah berguru dgn cikgu shafawati! hehe

wea aisar said...

uweeekkkk!!!...
ak masih dop percaye dgn mimik muka mu...
susah tuk ak terima...
hahahaha..

nota kaki: lau ee sanggup, adakah ak perlu ikut jejak langkahye?
ak masih perlu berfkr...
hahahaa..

Shafawati Ghazali said...

aisar : eleh ngaku je lah yg mg nak antar anak2 mg kt sek aku ngajar kan? haha. antar je. aku terima semua. haha

Azeta Abdullah said...

versi 2 comey bangat!!hahaha

Shafawati Ghazali said...

sis. tu muka cikgu penyayang. muka skema. hehe