Tuesday, December 7, 2010

83. Attention please.



Dear Gentlemen, please treat women the same way you would want your daughter to be treated.


A real man doesn't have a lot of girlfriends. A real man respects girls. And a real man should be a gentleman.


It's good being strong, but it sucks too when people know that you are strong and they think that it is okay to hurt you.




p/s : moody.


11 comments:

E said...

Jgn moody2 kakakku. Sila inbox atau sebagainya if you need us. We'll always be there for you!

wea aisar said...

bakpo2?
biasa la..
permulaan menjadi seorg guru..
budak2 perli cikgu..
=P

Ms Nathirah said...

nenek, moody nnt x awet muda :)
tapi nak LIKE jugak ^^,

Shafawati Ghazali said...

Puteri E : Mood berubah-ubah. Banyak benda kurang menyenangkan berlaku di sekeliling. (-_-!) Miss you!

Aisar : Kalau budak2 senang pulok aku nak tampar. Kalau tua bangka supo mg tu la susah. :p

Cucu Cantik : Nenek taknak tua cepat. Atuk xjumpa lagi ni. Hehe. Miss you! :)

E said...

But if you have major dissapoinment or minor, anything la, tell us. Jgn diam-diam okeh. Miss you too!

Shafawati Ghazali said...

Puteri E : Dun worry Puteri. If KW rasa nak naik angin and tidak terkawal, will inbox semua gadis2 cantik. Lots of love. :)

Budi said...

why oh why semua org moody mcm ni, nanti aku lagi sedih dah la angin katrina tgh melanda niii.

:(

wea aisar said...

selmbe tua bangka...
ni dh lebih...
ape susah..
capai je gapo2 bare wak duk dekat mu tu, pas2 lepa ko c tua bangka supo mu tu...=P

Shafawati Ghazali said...

Budd : Adakah perempuan suka sedih2? Haih. Benci bila moody. Cuba untuk mecari mood kembali.

Please jangan biarkan angin katrina merobohkan benteng kesabaran dan kegembiraan kita.

Aisar : Mg sesuai lah nak kena lempar dgn selipar jepun RM1.20. Haha

Afham said...

Bakpo gak duk gege nih

Aisar, kito keno bagi peluang kalu ppuan ni moody. bagi mereka ruang utk melepaskan perasaan, kemudian mendapat jejak balik di dunia nyata

KakWe,betul lah tu. Lelaki y baik ialah lelaki y penyayang.Ayah, abang, adik, etc, semuanya kan amat penyayang. Tp gak,kalu takde apa2 hubungan (rasmi) lagi gak, takleh nak expect jauh la.

(hrp kenyataan ni tak menambahkan moody. hehe)

Semoga kita boleh berhimpun semua Jun nnti. Kalu nok baling selipar pun boleh~

Shafawati Ghazali said...

Doctor Ee. Aku getting better hari ni. Haha. Aku setuju 100% dgn mg! :D

Silalah pulang ke Malaysia. Buleh tgk aku main baling selipar. Tgk sapo jadik mangsa aku. Haha

Btw, thanks. Take care. :)