Sunday, March 27, 2011

120. Bright sunday morning.



Dua perkataan sahaja. KESIBUKAN TERLAMPAU.


Serius sibuk macam kena ada 10 tangan dan 10 kaki. Mental pun penat sebab banyak berfikir. Tapi takpe, saya suka sibuk macam ni At least, tak payah nak fikir pasal benda-benda tak berfaedah tu kan. Mungkin ini hikmah di sebalik kesibukan yang melanda. Alhamdulillah. :)


Minggu ini akan jadi minggu yang sangat sangat sangat sangat sangat sibuk. Pensyarah nak datang observe pada hari Selasa dan Khamis. Sah-sah lah setiap hari kena buat rancangan pengajaran harian, bahan bantu mengajar, worksheets, tanda buku murid-murid dan siapkan portfolio. Jangan tanya pasal portfolio sebab tak isi apa-apa lagi. Zero. Tak sempat okeyyyy! Aigoo.


1hb malam, saya dan rakan-rakan akan ke Pendang, Kedah. Nak pergi kenduri kahwin kawan baik semasa MRSM, Cik Fazlianna aka Doktor Fazlianna aka Puan-to-be. Weee excited! Tiket dah beli, hadiah pun dah beli. Nak tunjuk betapa excited nya nak tengok kawan baik kahwin. Mesti berseri habis pengantin nanti. :)


Puan-to-be. :)))


Kata-kata untuk hari ini :
Allah wants us to live like the grass. Even if its stepped on, crushed, burned and cut, it always persists and grows back even greener and stronger. :)


2 comments:

LavenderloVer said...

aaa..ilah x ley g mekna punye wedding >.< hoho. sha wakil la neyh :P bg peluk cium ke mekna, kate hadiah dr ilah :)

Shafawati Ghazali said...

Ilah : Alaaa rugi nya tak tengok Yna bersanding. Mesti cantik kan? Hehe. Nanti Sha peluk cium Yna 10x. Sebab dah 10 orang suruh Sha wakil kan. Hehe.

Miss you, roomate! :)