Monday, December 13, 2010

84. Di mana kan ku cari gali?



Silalah menonton video ini sambil menghayati mesej yang ingin disampaikan.


video


Inilah kesan kenaikan harga minyak. 


Kereta-kereta mahal 2 pintu atau 4 pintu perlu dilupuskan. Tinggallah kereta mahal tiada pintu dan berkaki dua seperti ini. Indah kan?


Okey ayuhlah berfikiran positif. Nak hapuskan kemalangan jalan raya 100%. (-_-!)


Mungkin perlu berpuasa seminggu untuk isi minyak kereta penuh. Kasihanilah kami-kami yang tidak berfulus ini.



p/s : Nak carik bf yang owner stesen minyak. Tak kisah lah Petronas ker Shell ker. Semua diterima. :p



11 comments:

wea aisar said...

kwn ak ade sorng...
nak?
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaa...

Shafawati Ghazali said...

kwn mg mcm mg ko? xnak la aku. haha

wea aisar said...

chaissss... 1 je beza.. dy x sekacak ak... hahaha..

E said...

kita mcm dah banyak kali apply sbb jalan kaki pergi velo, lol.

eh tp priya menang sbb jalan lebih jauh, hihi.

chill chill. takkan nak kawen bangla of he owns a petrol station ye tak, haha!

Shafawati Ghazali said...

Puteri E. Means kita lagi hebatlah sebab hari2 jalan kaki untuk mengisi tangki besar ni. Bangga sekejap. Hehe

Azam KW tahun depan. Nak lawan Priya. Pergi Leisure Mall JALAN KAKI. Haha

KW suka yang hitam2 manis. Okey laa tu. :p

Shafawati Ghazali said...

Aisar. Insaflah. Sesungguhnya tidak baik menipu. Besar dosanya. Haha

Anonymous said...

bf sekarang tak kaya ke?

Shafawati Ghazali said...

bf no berapa tu yea? haha

wea aisar said...

serius... ak berckp benar.. yg ni je ak x tipu.. hahahaa..
jgn sesekali menfitnah ore x tentu pasal... hahaa.

Shafawati Ghazali said...

Aku pening palo dengar mg nipu sokmo. Migrain laluh aku. Adey. Haha

wea aisar said...

chaissss~~