Saturday, December 4, 2010

82. Random.
Di kala musim hujan yang berlarutan dari pagi hingga malam, ia menjadikan saya sangat malas nak berbuat apa-apa. Bersenang lenang di rumah sambil goyang kaki.

Okey. Part goyang kaki tu tipu. :p

Disebabkan sekarang ini musim cuti sekolah, universiti, maktab dan sebagainya, maka banyak lah kad jemputan kahwin berkunjung tiba di rumah. Semua orang nak kahwin. Haih. Marah sebab saya selalu makan banyak kat kenduri kahwin. Gemuk I tau!

Btw, Selamat Pengantin Baru kepada rakan sekelas saya dari tingkatan 1Arab1 hingga tingkatan 3Arab1. Tahniah PUAN HAJAR. Semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat. Cewahh. :DAntara tugasan penting yang mendatang ialah kena teman Eqah beli barang-barang sekolah dia. See betapa baiknya saya sebagai seorang Kaklong. Masuk lif tekan sendiri. Hoho

Ayah. Kaklong pun nak beli barang-barang sekolah lepasan sekolah yang baru juga. Mungkin perlukan beg dan kasut flat baru. Pleaseeeee. Selalu berakhir dengan kegagalan. Sedih.Lupa nak cakap. Semalam saya mimpi ngeri. Lebih ngeri daripada kena kahwin paksa dengan orang tua. Mimpi result exam sampai kat rumah. Tak suka tak suka tak suka!

Cuak sepanjang hari. (-_-!)Okey lah. Saya nak layan carekarama TV3. Chop saya tak sure "carekarama" atau "cerekarama". Ezzati as Duta TV3 tolong maafkan KW yang naif ini. HehePesanan : Sebelum tidur, basuh kaki supaya mimpi ngeri tidak berulang lagi. Kalau nak lagi berkesan, sabun dengan clorox sekali.

5 comments:

E said...

it's cerekarama. Hehe. Takpe, duta tak marah. Haha perasann. ;)

Enjoy hols KW and jgn bermalasan sangat, nnt kembang dan gem, bertambahlah ahli WGMG yang gems. Lol

lavanderlover said...

kawen ngn Dewa Sang Kelembai (tgh tgk Siti Kelembai at Youtube) hahaha!!

Shafawati Ghazali said...

Puteri E : KW baru tgk info kt TV3. CEREKARAMA CEREKARAMA. malu dgn duta. ehee

KW turun 2kg. Maybe sebab puasa kot. Hehe.

Ilah : Ni cerita dongeng Indon. Eeeiii sha paling geram dgn citer gni. Marah. Hehe

E said...

Jgn lose weight sbb moody ok. Love youu. Keep on prayong for our beloved calculus. Hoho, cuakk.

Shafawati Ghazali said...

Puteri E : Mcm bagus jugak moody. Boleh kurus mcm lidi. Ehee.

Calculus. Please main jauh2. Not ready yet. Cuakk. Haih