Tuesday, June 15, 2010

14. Saya suka.

mungkin bukan suka. saya obses. ye saya obses. "keobsesan" yang agak melampau mungkin. saya dengar lagu ni lebih 15x sehari. haih.

video

i love jeremy muchoooo! :D --> guy yang main drum. :)

saya rasa macam nak terbang ke korea sekarang jugak. walaupun duit dalam bank ada cukup nak beli kertas A4 double A je. haih. mayb perlukan seorang yang bermurah hati nak tolong terbangkan saya ke korea so i can date with my jeremy. saya tak mintak lebih2. betol. bagi saya sehari pun cukup. saya nak dia nyanyi lagu ni 100x untuk saya. then, saya boleh balik malaysia dan sambung tido. wah seronok nye! :)

p/s : nanti saya nak honeymoon kt korea. boleh yea awak? cewah bajet. :p


KOREA. WAIT FOR ME! :)))

No comments: